Detta är SPF Seniorerna Tibble i Täby

Tibbleseniorerna är din lokala förening inom det landsomfattande SPF Seniorerna, en politiskt och religiöst oberoende organisation som arbetar som din fackförening för att påverka politiker och beslutsfattare för seniorens bästa. 

Genom ditt medlemskap får du möjlighet att påverka de viktiga äldrefrågorna. 

Här kan du läsa mer vad SPF Seniorerna gör på riksplanet. Förbundet har drygt 250 000 medlemmar i 27 distrikt. Öppnas i nytt fönster. 

Här kan du studera SPF Seniorernas stadgar och normalstadgar.

Här kan du läsa mer om vad SPF Seniorerna gör i Stockholmsdistriktet som omfattar ca 46 000 medlemmar i ett 80-tal föreningar. Öppnas i nytt fönster. 

På det lokala planet vill vi framför allt skapa en både trevlig och meningsfull tillvaro för seniorer i Täby. På den här webbplatsen hittar du alla de aktiviteter vi har igång. På startsidan ser du ett urval och bläddrar du vidare bland Stående aktiviteter får du ännu mer. 

Månadsmöten har en viktig plats i vår verksamhet. Det brukar vara omkring 100-130 seniorer som deltar i Grindtorpskyrkan, där vi har föredrag, musik, framträdanden. 

Vi samarbetar också med den andra SPF-föreningen i Täby, Jarlabanke och du har möjlighet som betalande vänmedlem att även utnyttja deras utbud. 

Årsmötet 2019

- Verksamhetsberättelse 2018

- Förslag till budget 2019

- Årsmötesprotokoll 2019

- Revisionsberättelse 2018

Försäkringar 

Olycksfall

Som medlem har du ett försäkringsskydd som gäller när du deltar i arrangemang som anordnas av SPF Seniorerna, samt vid resa till och från arrangmangen.

Liv 

Du som fyllt 60 men ej 70 får automatiskt en livförsäkring när du blir medlem. Efter tre fria månader erbjuds du att fortsätta och betalar då en premie. Läs mer Här.

Användbara länkar

Täby kommun 

 


Denna sida ändrades 2019-04-08 BE